Transport si Retur

TRANSPORT

Cost FIX de transport prin Curier Rapid, in orice Localitate Urbana si Rurala din tara, 15 Lei.

Livare in 1 – 3 zile lucratoare. Rog aveti in vedere in ca perioadele de promotie livrarea se poate prelungi pana la 5 zile lucratoare.

TOATE COMENZILE PESTE:

200 Lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT prin Curier, in orice localitate.

Ne rezervam dreptul sa nu procesam comenzile clientilor care nu si-au ridicat comenzile anterioare.

 

RETURURI

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate din magazinul nostru online. Daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de articolele achizitionate le puteti returna iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

 Ordonanta Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele: 

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”. 

Cand comandati fiti siguri ca ati ales produsul dorit deoarece retururile sunt acceptate in masura in care sunt indeplinite anumite conditii, si anume:

1. Ati trimis un mail la office@redvelvet.ro in care explicati de ce anume doriti returnarea produsului sau ati sunat la unul dintre numerele de telefon de pe site si ati comunicat problema.

2NU ati desigilat si nu ati modificat sub nici o forma, modul original in care produsul a fost livrat.

* La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate.

* Sub nicio forma nu se admit la retur produse care au fost desfacute, testate, nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse.

* Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu ne permite re-comercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

3. Ati primit aprobarea de a trimite produsul inapoi de la operatorul nostru care a luat la cunostinta motivul pentru care doriti returnarea produsului. Tot acesta va va spune si care este modalitatea de retur acceptata, diferita de la caz la caz. Costul de curierat privind returul si / sau inlocuirea produsului ii revine clientului.
– Produselor li se va analiza integritatea, iar dupa ce aceasta conditie este indeplinita, banii vor fi returnati. Nu se accepta la retur colete cu plata ramburs.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :
– Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
– Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.  

In cazul in care se constata ca ati primit un produs defect / inutilizabil, rog sa ne transmiteti un email ce contine poze si informatii privind defectul lui si veti fi contactat in maxin 2 zile lucratoare. Daca se constata ca defectul este din vina producatorului, produsul va fi inlocuit sau veti primi contravaloarea lui intr-un cont bancar, toate cheltuielile fiind suportate de catre noi.