Termeni si Conditii

Prezentul document denumit in continuare “Termeni si Conditii” reprezinta un contract la distanta si stabileste termenii si conditiile de utilizare si modul de desfasurare a achizitiilor de produse si servicii comercializate prin intermediul magazinului online redvelvet.ro.

Site-ul Red Velvet (redvelvet.ro) este operat de societatea S&S PARTNER QUALITY SRL, cu sediul in Sediu Social: Str. Grigore Moisil nr 3, Bloc 7, Sc.1, Ap. 26 Punct de Lucru: Str. Inginerilor Tei nr 9 L-V 9 – 17, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/10097/2007. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Red Velvet (redvelvet.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorul Red Velvet (redvelvet.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul. Nuantele pot varia in functie de culoarea pielii pe care este aplicat produsul.

 

Incheierea contracului de cumparare

Puteti incheia un acord de cumparare cu noi de la distanta prin intermediul magazinului nostru online. In cazul unui acord de cumparare incheiat de la distanta, comanda plasata pe pagina noastra web constituie un proiect de acord. Comanda va fi valabila pe o perioada de 21 de zile, iar noi vom confirma primirea sa prin e-mail. Ca urmare, acordul de cumparare va fi incheiat in momentul acceptarii proiectului de acord de catre noi, sub forma livrarii produselor comandate. Va vom informa prin e-mail despre expedierea produselor.

 

Dreptul consumatorilor de retragere fara motiv

Raporturile comerciale dintre cumparator si Red Velvet (redvelvet.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernuluinr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, clientul are dreptul sa renunte la acordul de cumparare incheiat si sa ne returneze produsele, fara a explica motivul, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor. CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata, produsul inlocuit sau returnarea contravalorii sub forma de voucher, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Pentru a va exercita acest drept, trebuie sa ne comunicati decizia dumneavoastra de renuntare, in termenul mai sus mentionat. In acest sens ne puteti contacta pe e-mail office@redvelvet.ro, ne puteti suna la 0773 895 860 sau ne puteti trimite formularul de retur completat primit in colet.

Cum se face returul?

 • Prin curier, insotit de formularul de retur completat, la adresa punctului de lucru, mentionata mai sus. Costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.
 • Expediati coletul la adresa: Str. Inginerilor Tei nr. 9, camera 5, sector 2, Bucuresti, prin orice serviciu de curierat rapid.
 • Atentie!Responsabilitatea cu privire la integritatea produsului pe perioada transportului in vederea returnarii acestuia apartine exclusiv clientului. Produsele deteriorate in timpul transportului ce nu fost ambalate corespunzator la expediere (folie cu bule sau plic cu bule) nu vor fi acceptate la retur. Daca produsul nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus, compania noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul produselor. Contravaloarea transportului tur-retur cade in sarcina clientului.

In cazul in care se opteaza pentru:

 • Inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).
 • Rambursarea contravalorii produsului, aceasta va fi facuta in termen de maxim 14 zile de la receptionarea de catre SC S&S PARTNER QUALITY SRL coletului cu produsele returnate.
 • Returnarea contravalorii sub forma de voucher, pe care il puteti folosi intr-o viitoare comanda, aceasta va fi facuta in termen de maxim 14 zile de la receptionarea de catre SC S&S PARTNER QUALITY SRL a coletului cu produsele returnate.

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Nu se admit la retur:

 • Produse care au fost desfacute
 • Produse care au fost testate/utilizate
 • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
 • Produse achizitionate de la alte magazine
 • Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura)
 • Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel

Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intrucat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusuri / bacterii prin transferul produsului altei persoane. (articolul 16 – Exceptări de la dreptul de retragere, litera e, Ordonanta nr. 34/2014 – „furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator”).

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :
– Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

 

Reclamatii

 In cazul în care produsele prezinta un defect la livrare, putem conveni cu privire la compensatie sub forma unui voucher. Aveti, de asemenea, dreptul de a cere eliminarea defectului, sub forma inlocuirii produsului.

Ne asumam responsabilitatea pentru defectele produselor, daca acestea se manifesta in termen de doi ani de la livrarea acestora sau inainte de data de expirare mentionata pe ambalaj. Produsele vor fi considerate defecte in special atunci cand nu au proprietatile obisnuite sau prezentate, nu servesc scopului, nu respecta cerintele legale sau nu au fost livrate în cantitatea convenita. Rețineti ca sensibilitatea crescuta sau reactia alergica la produsele livrate nu pot fi considerate defecte ale produsului.

Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul. Nuantele pot varia in functie de culoarea pielii pe care este aplicat produsul.

In acest sens ne puteti contacta pe e-mail office@redvelvet.ro sau ne puteti suna la 0773 895 860. Va vom informa despre progresul reclamatiei, in special despre primirea, acceptarea sau respingerea acesteia, prin e-mail sau prin SMS. De asemenea, este posibil sa va contactam prin telefon. Vom lua fara intarziere o decizie cu privire la reclamatie. Durata rezolvarii reclamatiei, inclusiv indepartarea defectelor, de obicei poate sa dureaze pana la 14 de zile. In caz contrar, aveti dreptul sa va retrageti din acordul de cumparare. Este necesar ca dvs. sa ne furnizati asistenta necesara pentru respectarea termenului de mai sus. In cazul unei reclamatii justificate, vom suporta costurile aferente returnarii produselor.

 

Diverse

Putem oferi clientilor nostri diverse reduceri, cadouri si alte vouchere. Utilizarea lor este dirijata de anumite reguli, care vor fi comunicate individual clientului, in fiecare situatie. Cu exceptia cazului in care se prevede altfel, fiecare voucher de reducere sau de cadou poate fi folosit o singura data si numai un singur voucher de acelasi tip poate fi folosit în cadrul aceleiasi comenzi. Daca nu se prevede altfel, reducerile nu pot fi combinate.

 

Campanii

Venim catre clientii nostri cu diverse campanii de pret si lichidare de stocuri care vor fi marcate vizibil in descrierea fiecarui produs inclus in campanie.

Campanii in derulare:

 1. Produse in “Campania lichidare stoc” – produsele care au o vanzare lenta, produsele care urmeaza sa fie delistate de pe site sau cele care nu se mai produc dar pentru care avem stoc, pot intra in campania de lichidare stoc cu reduceri intre 10 si 90%. Reducerea de pret si cea procentuala vor fi vizibile in dreptul produsului iar textul “produs in campania de lichidare stoc” va aparea vizibil in descrierea produsului. Campania se deruleaza pana la lichidarea stocului.
 2. Produse in “Campania de fidelizare” – din dorinta de a le multumi clientilor nostri, produsele pe care le    consideram de interes pot intra in campania de fidelizare cu reduceri intre 10 si 50%. Reducerea de pret si cea procentuala vor fi vizibile in dreptul produsului iar textul “produs in campania de fidelizare” va aparea vizibil in descrierea produsului. Campania se deruleaza pe o perioada fixa mentionata in descrierea produsului. (01.05 – 31.05.2022)

Campanii incheiate:

 1. Produse in “Campania Black Friday” – produsele pe care le consideram de interes pot intra in campania de Black Friday cu reduceri intre 10 si 50%. Reducerea de pret si cea procentuala vor fi vizibile in dreptul produsului iar textul “produs in campania de Black Friday” va aparea vizibil in descrierea produsului. Campania se deruleaza pe o perioada fixa mentionata in descrierea produsului. (11.11. – 14.11.2021)
 2. Produse in “Campania de fidelizare” – din dorinta de a le multumi clientilor nostri, produsele pe care le    consideram de interes pot intra in campania de fidelizare cu reduceri intre 10 si 50%. Reducerea de pret si cea procentuala vor fi vizibile in dreptul produsului iar textul “produs in campania de fidelizare” va aparea vizibil in descrierea produsului. Campania se deruleaza pe o perioada fixa mentionata in descrierea produsului. (01.11 – 30.11.2021)
 3. Produse in “Campania de fidelizare” – din dorinta de a le multumi clientilor nostri, produsele pe care le    consideram de interes pot intra in campania de fidelizare cu reduceri intre 10 si 50%. Reducerea de pret si cea procentuala vor fi vizibile in dreptul produsului iar textul “produs in campania de fidelizare” va aparea vizibil in descrierea produsului. Campania se deruleaza pe o perioada fixa mentionata in descrierea produsului. (01.12 – 31.12.2021)
 4. Produse in “Campania de fidelizare” – din dorinta de a le multumi clientilor nostri, produsele pe care le    consideram de interes pot intra in campania de fidelizare cu reduceri intre 10 si 50%. Reducerea de pret si cea procentuala vor fi vizibile in dreptul produsului iar textul “produs in campania de fidelizare” va aparea vizibil in descrierea produsului. Campania se deruleaza pe o perioada fixa mentionata in descrierea produsului. (01.01 – 31.01.2022)
 5. Produse in “Campania de fidelizare” – din dorinta de a le multumi clientilor nostri, produsele pe care le    consideram de interes pot intra in campania de fidelizare cu reduceri intre 10 si 50%. Reducerea de pret si cea procentuala vor fi vizibile in dreptul produsului iar textul “produs in campania de fidelizare” va aparea vizibil in descrierea produsului. Campania se deruleaza pe o perioada fixa mentionata in descrierea produsului. (01.02 – 28.02.2022)
 6. Produse in “Campania de fidelizare” – din dorinta de a le multumi clientilor nostri, produsele pe care le    consideram de interes pot intra in campania de fidelizare cu reduceri intre 10 si 50%. Reducerea de pret si cea procentuala vor fi vizibile in dreptul produsului iar textul “produs in campania de fidelizare” va aparea vizibil in descrierea produsului. Campania se deruleaza pe o perioada fixa mentionata in descrierea produsului. (01.03 – 31.03.2022)
 7. Produse in “Campania de fidelizare” – din dorinta de a le multumi clientilor nostri, produsele pe care le    consideram de interes pot intra in campania de fidelizare cu reduceri intre 10 si 50%. Reducerea de pret si cea procentuala vor fi vizibile in dreptul produsului iar textul “produs in campania de fidelizare” va aparea vizibil in descrierea produsului. Campania se deruleaza pe o perioada fixa mentionata in descrierea produsului. (01.04 – 30.04.2022)

 

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Red Velvet (redvelvet.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

 

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Red Velvet (redvelvet.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Red Velvet (redvelvet.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Red Velvet (redvelvet.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Red Velvet (redvelvet.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@redvelvet.ro