Despre Noi

Compania noastra, reprezentata prin site-ul online www.redvelvet.ro, isi propune sa va ofere cea mai buna gama de produse cosmetice ORIGINALE, cele mai noi tendinte in domeniu la preturi competitive. Suntem Distribuitori Autorizati pentru toate brand-urile pe care le comercializam iar Dermacol este unul dintre cele mai vizibile si de succes brand-uri de pe piata. Suportul echipei de vanzari in alegerea si recomandarea produselor ne recomanda sa stabilim o relatie comerciala pe termen lung.

Autenticitatea produselor

Produsele comercializate pe acest site sunt in perfecta concordanta cu normele si cerintele europene aplicabile la aceasta data inclusiv pe teritoriul Romaniei.

Garantam  originalitatea produselor si provenienta acestora exclusiv pe cai legale. Nu comercializam produse replica sau produse a caror provenienta nu este certa.

Valabilitatea produselor

Multi clienti sunt interesati de calcularea termenului de valabilitate al produselor, mai ales ca pe unele produse nu se intalneste specificat un interval de valabilitate a produsului.

Termenul de valabilitate, marcat prin sintagma “A se consuma de preferinta inainte de”, urmata de data sau de detalii privind locul unde este inscriptionata data pe ambalaj. Aceasta informatie se completeaza printr-o indicare a conditiilor care trebuie satisfacute pentru a garanta valabilitatea declarata. Data se exprima clar si consta din luna si anul, în ordinea respectiva.

Indicarea termenului de valabilitate nu este obligatorie pentru produsele cosmetice cu o valabilitate minima de cel putin 30 de luni. Asemenea produse sunt insotite de indicarea duratei de utilizare de la deschidere care nu prezinta nici un pericol pentru consumator.

Semnul distinct pentru durata de utilizare de la deschidere este  prezentat sub forma desenelor urmatoare:

Cand cumparati un produs din aceasta categorie, la o analiza a acestuia, veti observa o cutie cu un capac deschis care are trecut in mijlocul ei semnul : 6M, 12M, 24M, 30M etc.

Acest desen se traduce astfel: Termenul de valabilitate se calculeaza din momentul deschiderii produsului si este de – conform desenelor – 12 luni / 36 luni.

Totusi, daca din anumite motive aceasta cutie NU este prezenta pe produs acest lucru nu inseamna ca produsele nu au termen de valabilitate sau sunt expirate. 

Cateva termene general acceptate pentru produsele cele mai utilizate:

– fond de ten – intre 12 si 24 de luni;

– pudra – intre 24 si 36 de luni;

– blush/ bronzant – intre 18 si 24 de luni;

– fard de pleoape – intre 18 si 24 de luni;

– gloss/ ruj – intre 18 si 24 de luni;

– mascara – 6 luni;

– creion de ochi/buze – intre 18 si 24 de luni;

– corector – intre 18 si 24 de luni.

Aceste termene de valabilitate sunt in stransa legatura cu modul de utilizare si conditiile de depozitare a produsului. Orice produs cosmetic, depozitat in locuri racoroase, ferit de umezeala, fara expunere la soare, isi va mentine proprietatile si caracteristicile sale pe toata durata sa de folosire.

Foarte important: daca sesizati, prin orice modalitate, (miros, gust, vaz, etc.), ca una dintre proprietatile produsului s-a modificat,  opriti utilizarea acelui produs pentru ca poate dauna sanatatii.

Produsele se livreaza in ambalajul lor original care poate fi:

  1. simplu , atunci cand produsul nu se afla in cutie, majoritatea produselor venind in cutii de carton sau tiple cu un numar mai mare de bucati inclus in ambalaj, sau pe standuri ( respectivele cutiute maro de carton compartimentate cu 2,3 respectiv 4 casute) ;
  2.  in cutie , atunci cand produsul este ambalat direct de producator in cutie, singur;
  3.  cartonat , atunci cand este amblat pe un suport de carton, sigilat cu o fereastra transparenta din material plastic.